restaurant- feestzaal

De Grenedeer  

 
inter13 -1 inter13-2 inter13-3 inter13-4
Lokatie Keuken Wijnkaart Geschiedenis Restaurant

 Feestzaal

Links

 

 

 

 

 

 Voorgerechten

Stokbrood kruidenboter                                           3,00 euro
Heldere runderbouillon                                            5,00 euro
Lichtgebonden tomatensoep                                    5,00 euro
Venkelsoep met gerookte forel                                 5,00 euro
Lichtgebonden vissoep                                             7,50 euro

Gefrituurde inktvisringen met knoflooksaus                 5,50 euro
Carpaccio van runderhaas                                         8,75 euro
Coppaham, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas     8,75 euro
Tortellone, knoflooksaus en Parmezaanse kaas (v)       8,75 euro
Salade gebakken Val-Dieu, appel en noten (v)            8,75 euro
Salade Nicoise, tonijn, olijven, kappertjes en ansjovis  9,75 euro


“Heeft U een allergie? Meld het ons”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoofdgerechten

Varkenshaas met champignonroomsaus                      16,00 euro
Konijn op Limburgse wijze                                       16,00 euro
Eendenborstfilet met frambozensaus                          16,50 euro
Lamsbiefstuk met een honing-thijmsaus                     16,50 euro
Kalfsoesteren een rode wijnsaus en sjalotten             18,00 euro
Tournedos (200 gr) en een pepersaus                         21,00 euro
Zalmfilet en een kruidenroomsaus                             16,50 euro
Gebakken scampi en een knoflooksaus                      17,50 euro
Op de huid gebakken kabeljauwfilet dragonsaus         18,00 euro

Kindermenu:
Pannenkoek met poedersuiker                                 3,50 euro
Frites met frikandel, kroket of kipnuggets                 4,50 euro

Nagerechten

Kinderijsje vanille-ijs met aardbeiensaus                                3,00 euro
Dame blanche vanille-ijs met chocoladesaus                          5,00 euro
Coupe advocaat vanille-ijs met advocaat                               5,50 euro
Coupe grenedeer vanille, chocolade, hazelnoot en karamelsaus 5,50 euro
Coupe vers fruitvanille-ijs met vers fruit en aardbeiensaus        6,50 euro
Coupe warme kersen                                                    6,00 euro
Huisgemaakte notenparfait                                           6,00 euro
Huisgemaakte chocolademousse                                    6,00 euro
Flensjes met vanille ijs en sinaasappelsaus                     6,50 euro
Kaasplateau 4 soorten kaas                                            8,00 euro

Irish koffie koffie met whiskey en slagroom                       4,75 euro
Limburgse koffie koffie met els en slagroom                      4,75 euro
French koffie koffie met grand marnier en slagroom            5,75 euro

 

Buiten onze a la carte-kaart severen wij een wisselend 3-gangenmenu va. 20 euro.

Voor groepen serveren wij een 3 gangenkeuzemenu (incl. soep) va. 20 euro en een 4-gangenkeuzemenu va. 27,50 euro naargelang de wensen van de klant.

Carla en Marco Dassen

 

home